lørdag den 19. november 2011

Tur til Retro Garagen og Julemarked i Horsens

Åh har glædet mig til denne dag i lang tid, ja lige siden vi aftalte det. Min gamle veninde (tilbage fra HF-tiden) og jeg skal på tur i dag i det gule lyn.... (Min gule Punto:-)).
Vores tur går først til Retro Garagen i Brædstrup. Har set billeder derfra hos andre her i blogland. Og det ser godt ud. Glæder mig til besøget og få set på noget stof og forhåbentligt også købt noget..:-).

Bagefter går turen til Horsens til Julemarked på Torvet 6. Det bliver rigtig spændene at se hvordan der er pyntet, hvad boderne byder på og om der ikke er en god idé eller ti der skal prøves af derhjemme..:-).

Jeg tager billeder og lægger dem ind senere. Har store forventninger til turen og selvskabet. Det er nemlig alt for længe siden Tina og jeg har været sammen og snakke om alt. Hele verdenssituationen bliver lige vendt og drejet.

Husk har stadig gang i en pakkeleg. Kom frisk og vær med:-).

God søndag derude.

Klems Trine

4 kommentarer:

 1. Tusind tak for en fantastisk dag - den kan jeg leve højt på længe ;-) Super dejligt at få sludret og set både Retro garagen og det fine julemarked i Horsens. At turen også bød på en lille afstikker ud på landet til en kæmpe stor gårdbutik var bare et plus oven i hatten. Ha' det rigtig godt - søde Trine og endnu engang tusind tak for de flotte gaver, det er helt vildt hvad du kan kreere. Kram

  SvarSlet
 2. Tusind tak for din fine pakke.. Den er jeg rigtig glad for. Og kan sagtens bruge... Jeg har link lidt til din pakke leg og håber det hjælper...

  SvarSlet
 3. Hej Trine.

  Fin blog du har, den vil jeg da gerne følge.

  Tak for din søde kommentar på min blog, det er altid dejligt med nye bekendskaber.

  God weekend

  Marlene

  SvarSlet
 4. Hei! Velkommen i bloggverden!

  Jeg har vært her i 5 år!Jeg er vel ikke av de som legger inn mest innlegg, men jeg er iallefall standhaftig :0) Jeg vil invitere deg til å feire min blogs 5 årsdag - jeg feirer med 2 gavedryss! Du er hjertelig velkommen!

  SvarSlet