fredag den 4. november 2011

Så er det weekend:-).

Så kommer der lige et lille indlæg fra mig. Må jo se om jeg kan komme lidt igang på min blog... Så mit mål er da at der kommer et par indlæg eller 3 om ugen. Men vi må se. Intentioner er der ihvertfald.
Jeg følger med på mange blogs og hold da op, hvor er der mange fantastiske, skønne, initiativtagende og meget inspirerende kvinder ude i dette fantastiske blogland...:-).

Jeg vil forsøge at komme lidt igang med noget kreativt. Men er lige pt. sygemeldt med min dårlige albue, blev opereret for en tennisalbue i maj og det vil ikke som jeg vil... :-(. Så ar nu fået 2 blokader i albuen igår og så hjælper det forhåbentligt. Han sagde at albuen nok skal komme til at funke igen. Men det kræver ro, tid og tålmodighed - så det må jo så være mine nye venner. Og så må jeg se hvornår jeg er på job igen hos de dejlige unger, kollegaer og forældre.

Det positive er at jeg gerne må lave noget, men tænke over hvordan jeg løfter og bærer ting og sager, sådan som jeg hele tiden har gjort... Og ja ro, tid og tålmodighed.....

Og så deltager jeg i hele 2 pakkelege, så inden længe kommer der et indlæg her, så måske der er nogle der vil detage... Det kommer der noget om på et senere tidspunkt.. :-).

God weekend.

 Trine

3 kommentarer:

 1. Indtil du må komme igang kan du ikke ligge nogle billede ind af noget af det du har lavet indtil nu... Jeg er jo bare dybt nysgeri...

  SvarSlet
 2. Dejligt med lidt mere på din blog :) Kan se ud af din profil at du er noget af en sportspige, sejt! Og som CS, du må meget gerne vise tidligere kreating indtil du kan lave nye - Vi er jo nysgerrige herinde i blogland ;)

  God bedring med den dumme albue!

  SvarSlet
 3. Ja nu er der lidt mere info..:-).
  Og ja når jeg lige finder ud af, hvordan jeg får billeder ind, ja så kommer der nogen.
  Satser på det bliver imorgen...
  Og ja der er ikke noget galt i at være nysgerrig. Hvis man ikke er det, så får man jo aldrig noget at vide.
  Vender tilbage imorgen I to nysgerrige bloggere:-).

  Tak for udfordringen og det går heldigvis frem ad med albuen efter blokaderne:-).

  SvarSlet