søndag den 11. december 2011

Retrogaragen, Julemarked Horsens og Lübeck

Så er det da godt nok lige lige lidt tid siden jeg sidst har lavet et indlæg. Men her kommer der et og det bliver med en masse billeder.
Søndag d. 20. november havde Tina og jeg planlagt en rigtig god dag med nogle gode oplevelser og meget snak. Vihar kendt hinanden siden vi gik på HF og det er long time ago...:-). Jeg havde set at der skulle være julemarked i Horsens, så derfor var det vores destination. Havde dog på nogle andre blogs set billeder fra Retrogaragen i Brædstrup og derfor gik turen først mod Retrogaragen.

Hold da helt op et farveorgie. Det var da helt fantastisk og Ejeren Sune var rigtig sød og flink. Her kommer lige et par billeder derfra.

Lækkert retrosengetøj i lange baner...Mere lækkert retro stof. Hvordan mon man vender billedet rigtigt????
Tina kigger på lækre retroting...:-).

Men lidt fik vi købt og her efter følger billeder:-).

Skønt sengesæt og et helt ét af slagsen, for 35,-....:-).
Og så en fed juledug, i grøn, orange, lyserød og pink...
Total lækker SØHOLM kakao-krukke. Er tosset med den..:-).
Så gik vores tur videre til juelmarkedet i Horsens. Her var der rigtig mange fine ting og lidt blev der da også købt. Købte nogle gule stjerneøreringe hos Oh Deer Sister. Dem er jeg bare så glad for. Købte også noget retrostof sammen med Tina - uha det var billigt. 180,- for 40 stykker stof mindst 50 x 50 og en del af dem noget større... De ville bare gerne af med dem, så begge parter var meget glade:-).

De fine stjerneøreringe...

Vores fælles retro-kup....

Her er Tinas bunke...:-).

Og her er min stak, den skal nok blive brugt til noget sjovt.

Vi troede måske nok at markedet var noget større og dermed flere stande. Glad for at vi fandt noget der faldt i vores smag... Der var en god stemning i det lidt intime rum og fik lige snakket med Jane, som jeg var på sykreaweekend sammen med i september. Hyggeligt...:-).

Har også været til julemarked i Lübeck sammen med mine 2 logesøstre, Bente og Merete. Vi er 3 tøser der er i en loge, der lyder navnet: "De eneste 3". Den blev dannet for 6 år siden, da jeg fik et andet arbejde. Vi er nemlig tidligere kollegaer i den gamle institution jeg arbejdede i. Vi mødes hver 3. måned på skift hos hinanden. Og så bliver der hygget, spist, snakket, grinet, spist, grinet, snakket og fik jeg sagt spist...:-).
Vi indbetaler hver gang vi mødes penge til en lille kasse og for nogle af de penge bestemte vi, at vi ville på juletur til Lübeck.

Her er mine kære og helt uundværlige logesøstre Merete og Bente:-).

Boder i lange baner...

Uhm - varm kakao til os og senere Glühwein...:-).
Elsker bare tårne....
Og lige et mere.... Og det var så højt:-).

Det var en super dejlig tur sammen med de dejligste logesøstre man kan tænke sig...

Nå nu går turen lige et lille smut til Tyskland.

God dag til Jer :-).

Hilsen Trine

5 kommentarer:

 1. Hvor ser det hyggeligt ud, og skønne fund I/Du har gjort :-)

  Du skal vende billederne når du lige har importeret billederne fra kameraret, så de er vendt inden du uploader dem til bloggen ;-)

  SvarSlet
 2. Sikke en masse skønne ting i fik købt... Jeg er helt vild med alle de flotte stykker stof...

  SvarSlet
 3. Hvordan er priserne i RetroGaragen?

  SvarSlet
 4. Tak Karina. Det vil jeg prøve mht billederne. MÅ se om jeg kan finde d af det...:-). Og der er meget snart en gave på vej til dig....

  Sara Marie - priserne er rimelig fine. Mener det var 35,- for dynebetrækket, 75,- for juledugen og 65,- for Søholm krukken. Det synes jeg er rimelig i pris..

  HIlsen Trine

  SvarSlet
 5. Hej Trine

  Godt at se du er kommet i sving med bloggen... Er du klar på en kreaweekend inden så længe? Mia har fortalt, at du har været helt bekymret for mig :0) - jeg har været energiforladt, men er klar igen :0)

  SvarSlet