onsdag den 21. december 2011

Så blev de færdige...

Nu kommer der endelig nogle billeder af nogle ting jeg har lavet. Har ikke gjort så meget i det pga en dårlig albue - tennisalbue (en arbejdsskade der skete for snart 2 år siden). Og der er lige faldet en dom hos Arbejdsskadestyrelsen og skaden er anerkendt som en arbejdsskade med 8 procents méngrad. Der er så også faldet en slet penge af for det, men ville sgu hellere have en ok arm uden smerter end en albue/arm der smerter; når jeg har klippet noget stof, støvsuger, bager og ikke mindst på mit arbejde med at hjælpe ungerne med knapper, lynlåse og flyverdragt-udvover-støvler bevægelsen....

Blev opereret i maj, har dog efterfølgende været sygemeldt igen i 4 uger, havde så mange smerter i den s.... albue. Så har fået 2 blokader, den første hjalp og fik den andeni går. Så håber bare at den også hjælper. Og ortopæden har sagt at ro, tid og tålmodighed er mine nye venner fremover. Puha det bliver hårdt, når man nu har mange ting man gerne vil lave... Håber så at det går over..

Nå men til det lidt mere positive.. Lidt kreativt har jeg da fået lavet.. Her kommer der et par billeder. Det er ting jeg også sælger, så skulle nogle være interesserede, så sig endelig til....:-).


Pung til mig selv, er vild med turkis...:-).


Et lille dyr har skiftet hjem til en lille pige, håber hun bliver glad for den.

Dette lille lilla "dyr" søger ny ejer...

En lille kjole er det også blevet til - til en kollegas fadder-barn. Har syet nogle stykker af dem efterhånden..

Bagsiden af kjolen med mit mærke på....:-)

Er også ved at være klar med mit nye krearum i kælderen. Det bliver så fantastisk. Det kan måske være lidt svært lige at se. På billederne mangler der lige et par fliser at blive lagt. De er nu på plads og mellem jul og nytår, skal jeg have vasket gulvet og begynde at flytte mit fjernlager derned. Noget der lyder bekendt for nogen andre????
Har købt et karlekammerskab billigt til 500,- dask og det sksl derind og stå. Der skal lige lave nogle nye hylder og så kommer alt mit stof derind og ligge. Bliver skønt ikke at skulle rode i alle mulige kasser efter det... Uh hvor jeg glæder mig. Har en gammel kommode der skal males og derned også. Og skal så have købt en bordplade, nogle billed hylder fra Ikea et par tæpper til under bordet og en smart stigereol jeg har set i Idémøbler og Ilva.


Rod rod og atter rod. Loftet er her næsten klar og væggene skal males.
Ja billedet skal vendes, men mon ikke jeg finder ud af det på et tidspunkt... Her mangler væggen også en gang maling. Og det gamle køkkenskab skal også males.


Så er gulvet meget snart klart i hele rummet. Fedt fedt fedt :-).

Det var alt for idag, jeg glæder mig så meget til det rum bliver færdigt, så den meget spændende indretningsdel kan gå igang. Tror da nok lige, at lidt af mine erstatningspenge skal bruges dernede. Så skal der også lige en elektriker indover, så der kan komme noget super lys over land..
Lad kreativiteten sætte igang...

God eftermiddag og aften derude i blogland.. Er stadig så glad for at jeg blev introduceret til dette fantastiske sted og man "møder" mange nye spændende mennesker, man ellers aldrig ville have mødt... Skønt :-).

Hilsen Trine

2 kommentarer:

  1. Sikke nogle fine ting.. dejligt at se lidt billede af det du har lavet...

    SvarSlet
  2. Hejsa cs. Jeg siger mange tak for komplimenterne. Det er jo dejligt:-).
    Snart kommer der nogle flere billeder, er ved at lave krearum i kælderen...:-).

    Kh Trine

    SvarSlet