onsdag den 5. juni 2013

Blogtræf i Vejen d. 2. juni

I lørdags kørte jeg afsted mod Vejen til blogtræf arrangeret af de skønne piger Christina og Tina. Og jeg glædede mig som et lille barn. Vidste på forhånd at der ville være "gamle" kendinge og så også forventning om at møde nogle nye medbloggere.

Her er de skønne tøser Tina og Christina og en fed vægdekoration fra Baungårdhuset, hvor vi var.Jeg var lidt mat i sokkeholderne efter en fed fed koncertoplevelse i Fængslet i Horsens aftenen før med Barbera Mokole,MADS LANGER og RASMUS SEEBACH <3 <3. Det var fantastisk vejr, fantastisk selskab og fed musik.

Havde ellers planer om at min spritnye symaskine skulle luftes, men det kunne jeg ikke lige overskue. Så det må vente til den kommende weekend, hvor der er tid og ro til at få kigget på den. Der kommer et indlæg om den senere :-).

Da jeg ikke skulle afprøve min nye maskine, så tog jeg noget patchwork med - som ja jeg er startet på for 2 år siden. Det er  en DHU (del hver uge) hos Hannes Patchwork.. Og ved ikke helt hvad det skal blive, måske nogle dækkeservietter. Nummer 1 og 2 er syet sammen og der er klippet og riet til nummer 3, så sæt igang. Jeg fik også betrukket nogle knapper. Og intet af det har jeg taget billeder af.. Det må I have til gode.

Her kommer der lidt stemningsbilleder fra blogtræffet:

Der arbejdes koncentreret :-).


Libbie - træk maven ind :-). 


Christina og Tina havde arrangeret pakkeleg med medbragte pakker fra alle deltagere og så havde de lavet et kæmpe benarbejde med masser af lækre sponsorgaver. Du kan se sponsorerne lige her. Øv at jeg ikke vandt nogle af de fede sponsorpræmier, men til gengæld vandt jeg de gaver som I kan se her, øverste billede fra Libbie (pose med lækkerier, ørebøfholder og en rispose) og fra Chatrine (lækker æske med lækre hjemmelavede flødeboller :-). Mange tak for dem :-).


Som farvelgave var det en lille sag fra Tante Grøn

Og sørme om søde Lene havde lavet en gave til mig - en fødselsdagsgave :-). Der kommer et billede senere, for den er ganske særlig for mig <3.

Ha det godt derude :-)

Kh Trine


7 kommentarer:

 1. Kæreste Trine, tusind tak for sidst, nå det var dig der løb af med min gave tsk tsk håber du kan bruge den. Ja de hjemmelavede gaver druknede temmelig meget i lækre sponsorgaver...
  Men så har du jo held i noget andet :)
  Håber snart vi ses igen, så tager jeg korset på.
  kh Libbie

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Libbie. Ja selv tak for sidst, det var hyggeligt som altid :-).
   Håber du har fået din flotte præmie på plads, en smule misundelse kan anes :-).
   Spændt på at se, hvad det bliver til med "mormor-kjolen" :-).

   Kh Trine

   Slet
 2. Det var bare sååååååååååååååååååå dejligt at se dig søde Trine....og jeg glæder mig allerede til vi skal ses igen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja mange gange i lige måde sødeste Lene :-). Sender dig en sms én af dagene, så vi kan få aftalt noget krea hos dig :-).

   God weekend.

   Klems Trine

   Slet
 3. Ser vel nok ud til I har haft et hyggeligt træf ;O)
  Kan nu godt forstå du lod den nye maskine bliver hjemme ;O)) men sikke da en weekend det må have været med både musik og træf. Kh Helle ;O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Helle.
   Ja det var et dejligt træf. Så nu skal den maskine afprøves her i weekenden.

   God weekend til dig :-)

   Kh Trine

   Slet
 4. Ja tak for en fed dag, som gik aaalt for hurtig :)

  SvarSlet