lørdag den 9. marts 2013

Sidste lapper - Byt en lap, strejke

Så er der billeder af de sidste lapper jeg har modtaget til mit tæppe : Projekt Byt en lap.

Og er faktisk også gået igang med at sy dem sammen. Det kommer der billeder af senere på ugen.
Øverst til venstre: ByNordgren
Øverst til højre : elegant elefant
Nederst til venstre: haandlavetkarma
Nederst til højre : dottie


Og så har jeg bare lige et lille hængeparti med nogle lapper jeg ikke har fået sendt afsted. Det BLIVER idag, det lover jeg :-).

Og nu til strejken..... Mindre krise coming up.

Har haft meget travlt i ugens løb med meget arbejde, møder osv og når jeg har været på arbejde har jeg været igang med at sy kostumer til vores lille cirkusforestilling. Jeg arbejder jo i en børnehave, på en stue hvor de kommende skolebørn går - skønt :-). Og vi skal fremføre en cirkusforestilling her lige om lidt, og deraf har jeg haft min symaskine med.
Og igår skulle den så med hjem og holde weekend, har én veninde på besøg og så står den på krea, hygge, grin osv. Men på vejen hjem havde jeg stillet symaskine foran forsædet på gulvet og ved en opbremsning så væltede den.... Og nu er det som om noget sidder skævt, da nålen og det hjul er enormt svært at dreje..... For helvede altså, har jeg bare overhovedet ikke tid til... Og har sgu heller ikke råd til en ny symaskine... Så må ned i byen om lidt, og se om de i den gamle syforretning stadig laver symaskiner... Åh please og så lidt hurtigt tak..

Skal nemlig have gjort nogle flere kostumer færdige, sy mit tæppe, og starte på nogle ting til Bøgeskov Børnebazar, hvor jeg har en stand her d.13. april...

Så jeg krydser mine små buttede fingre..

God lørdag.

Kh Trine


2 kommentarer:

 1. Ellers må du komme hjem til mig og sy . ..
  Men øv, sådan en symaskine
  kan man jo ikke undvære :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gitte.

   Nej den er ikke til at undvære... Skal hen til en veninde og låne én af hendes imorgen og hendes mand har lovet lige at kigge på den, han er ret teknisk anlagt. Så håber bare det er en lille justering der skal til...
   Troede du havde nok at se til ved din symaskine??? Hvordan går det med projektet?

   Klems Trine

   Slet