onsdag den 6. marts 2013

Flash dit rodFlash dit rod!!!!!

Og jow jow Christina så kom indlægget om alt mit rod... :-). Og vil bare sige der er ikke ryddet op endnu, selvom det er en hel uge siden billederne er blevet taget....Nå men det bliver vel ryddet op på et eller andet tidspunkt af én eller anden - aka MIG..... :-).

Vi skrev lidt frem og tilbage om at her i blogland er der meget pænt og nydeligt og de rigtige ting og sager og ikke så meget rod... Og tror måske ikke at der hos alle er så poleret som det ser ud på billederne. Og ja det er en del af mig, at rode... :-) Er ikke god til at få smidt ud hjemme hos mig selv, men på arbejde der er det ikke noget problem..
Men de ting har heller ikke så stor betydning som mine egne ting. Og når der så bliver ryddet op, så tager det tid, for alt skal gennemgåes nøje - intet må gå til spilde, der er garanteret et eller andet jeg kan bruge på et eller andet tidspunkt... 
Nogen der kender til det?? :-).Billeder fra mit bryggers øverst og krearum nederst. Sgu lidt svært at sidde og lave noget ved det skrivebord, sådan som det roder.. Så slæber jeg det jeg skal bruge med op i stuen og så roder det også dér... Mere krearum og rod og ufærdige projekter (som er mit speciale) :-).
Mere rod i krearum.


Og lidt om hvad der er kikset/specielt ved mig:

- kan faktisk godt li det tyske sprog.. Det er der vist ikke så mange der gør. har set meget tysk fjernsyn i min barndom. Har set mange das aktuelle sportstudie og bundesliga på sat 1. Og fulgte med i en tysk serie Unter Uns sammen med min far. (Den kører stadig har jeg set..).

- falder ofte i søvn på fifaen og bliver ofte drillet med det.

- kan godt lide farven gul. Min Punto går under navnet Det Gule Lyn. Har haft en gul cykel og en gul støvsuger.

- kan se det sjove i det meste og griner meget. Gennem en fortalt historie får jeg ligesom billeder på nethinden og det gør ofte historierne mere livagtige.

- Har en masse ideer og planer om hvad jeg skal have lavet. Jeg har mange ufærdige projekter. Her kan da nævnes en stol, en amagerhylder der lige mangler de sidste lag maling (og det var jo i sommerferien jeg påbegyndte det projekt). Tasker der ikke er færdige og en løber der mangler at blive færdiggjort. Det er vist noget jeg skal arbejdes med..

- Laver mange to-do lister... :-).

- Er så dårlig til at få vandet blomster, så har primært kaktusser og orkideer :-). Elsker blomster og har da købt nogle til mine krukker, men det er ikke liiiige blevet til noget endnu...


Nå så må du også lige til at flashe noget af dit rod. Er sikker på de der noget derude i blogland :-).

Kh Trine 

10 kommentarer:

 1. Det lyder præcis som mit rod, måske jeg skulle få taget nogle billeder.
  Ha en dejlig dag

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Laila.
   Dejligt at jeg ikke er ene om at rode... Og måske man skal rode for at være kreativ :-)
   God weekend.

   Kh Trine

   Slet
 2. Jeg er også med Trine :)
  Har endda taget billede som skal gøres klar. Indrømmet så roder jeg ikke ligeså meget som dig *ha ha* men det er jo kreativt rod og det er jo det gode rod!
  Tak fordi du er som du er! En herlig kvinde. Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Libbie.

   Kreativt rod, det ord skal jeg huske :-). Og tak for dine fine ord:-)

   God weekend.
   Kh Trine

   Slet
 3. Mit kreakontor eksploderer også jævnligt. Rod og ideer har jeg masser af. I dag er jeg ved at rydde op i anledning af at jeg får en gæst til te i eftermiddag, men jeg kunne jo lige tage et billede inden ;D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lene.

   Måske jeg skulle rydde op idag, da min symaskine er blevet syg.... Den væltede for mig i bilen igår da jeg bremsede og nu syr den ikke super og mega langsomt.... Har jeg ikke lige tid til, at den skal drille.

   Må jo hellere se pænt ud, når du kigger forbi næste weekend jo ;-).

   God weekend.

   Klems Trine

   Slet
 4. Ja ja du roder. Og hvad så??? Du er et skønt menneske og man er altid hjerteligt velkommen i dit dejlige hus.Det er vel det allervigtigste. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Merete.

   Ja rod og hvad så - siger tak fordi du er som du er og for de søde ord :-). Og du er altid mere end velkommen her hos mig.

   Tillykke med Bjarne idag.

   God weekend.

   Klems Trine

   Slet
 5. Hej Trine!

  Flot krearum :-) Der er jo noget med, at jo mere kreativ man er, jo mere rod. Det har jeg ihvertfald hørt!!

  Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Christina.

   Åh ja jo mere rod jo mere kreativ, så passer det jo rigtig godt sammen - eller bliver bare i den tro... :-).

   Vi ses. - god weekend.

   Kh Trine

   Slet