søndag den 14. oktober 2012

Blogtræf i kolding d. 7/10-12

Ja nu er der så gået en uge inden jeg fik lagt de billeder ind jeg tog i søndags.. Bedre sent end aldrig ikke??
Blogtræffet var arrangeret af disse skønne kvinder: Libbie, Lene og Maria. Det var et helt igennem godt arrangement I dér havde lavet. Lækker mad medbragt af alle de skønne deltagere.... :-) Liste over deltagere kan se hos Libbie.

Vi havde et været der længe før der blev uddelt kram på kryds og tværs. Og fik den længste krammer af sødeste Lene. Det er bare alt alt for længe siden vi har set hinanden.. Håber du kommer til Fredericia i november til Gittes og mine kreadage.. Bare én af dagene, please... :-).

Og nu til billederne:

Tungen holdes lige i munden... :-)

Der snakkes, kigges, hygges og strikkes :-).

Dette blogland er altså bare fantastisk. Da jeg var til blogtræf i Silkeborg, bla arrangeret af Pia kendte jeg ikke et øje af dem der var med.. Men nu føler jeg at jeg kender mange og det er altså fantastisk at mødes med så mange ligesindede der elsker at kreere ting selv. Fik snakket med Maj (kendte jeg ikke) og undskyld hvis bordet rystede undervejs.. Fik snakket med Marlene og købt noget stof og luret på de fede tørklæder hun syr. Skal have lavet sådan et til mig selv og min mutti....:-).

Og har fundet nogle nye blogs jeg skal følge.
Håber vi ses igen derude også IRL... :-)

På vejen hjem til Middelfart drejede jeg ind mod Hindsgavl Dyrepark... Og hvis du ikke har været forbi så kør over den gamle bro fra Jyllandssiden og drej til højre ad den første vej. Og du følger vejen og vupti så kan du være heldig at se nogle af disse fantastiske dyr.... :-) Og det var jo et fantastisk efterårsvejr.

Hindsgavl Dyrepark

Senere idag kommer der et indlæg om nogle kreadage i Fredericia i november som  jeg arrangerer sammen med Gitte. Vi håber på at mange vil komme... :-)

God søndag.

Kh Trine 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar