fredag den 14. september 2012

Kreadage i Fredericia

Ja så gik der så lige en uge mere.. Og én uge siden Gitte holdt 2 kreadage. Fredag var vi ChristinaTina, Mette, Helle, Merete, Gitte og jeg.. 
Det var for mig en meget hektisk uge op til, så det lykkedes mig at glemme kameraet begge dage... Flot Trine:-). Nå det står på huskelisten til næste kreadage som er d. 9. og 10. november. I kan allerede melde Jer til.
Laver et indlæg inden længe.. Gitte tog nogle billeder fra om fredagen, se dem på hendes blog.

Er begyndt på et sykursus hos Mette sammen med Merete (min veninde). Vi har været der 2 gange og der er én gang mere tilbage i denne omgang. Jeg har fået lavet et godt grundmønster på en nederdel og igår blev den rettet til og har nu også fået klippet det denim jeg har købt. Så skal igang med at sy på den inden længe. Skulle gerne have lavet en del til den sidste gang om 14 dage.
Ih glæder mig, med pipingbånd, lommer foran, usynlig lynlås, linning... Jow jow det bliver spændende :-). Kommer billeder... :-).
Skulle gerne nå et stykke med den inden næste gang, da jeg også skal tegne et mønster af på Mettes fede ZIP-kjole, som jeg skal prøve at sy på et tidspunkt....

Nå nu må jeg pleje mig selv lidt. Har hostet og spruttet i 4 uger nu. Var ikke på job igår, tog afsted idag, for at køre hjem igen kl 9.30 og så lige et smut til lægen... Hun mente det var noget virusbetændelsestilstand, vidste ikke lige der var noget der hed det..... Hun kunne ikke udelukke en kold lungebetændelse... Men laboranten går åbenbart helt vildt tidligt hjem om fredagen, så ingen blodprøver med infektionstal til mig. Har fået noget penicillin for at jeg ikke skulle derned 2 gange i næste. Så håber det hjælper i en fart. Er så træt så træt, for bare ikke sovet ordentligt, når man hoster..

God weekend derude..

Kh Trine

1 kommentar:

  1. God bedring kære Trine.
    Hvor lyder det altså spændende med sykursus. Jeg bliver altid så imponeret over dem, der kan sy tøj.

    SvarSlet