søndag den 8. april 2012

Vunden give away, påskeliljer og børnebazar

Jamen så vandt jeg da lige min give away nummer 3 Og jeg har jo kun blogget siden efteråret 2011. Så synes faktisk selv det er meget godt gået. Hvad kan det ikke blive til..??:-).
Denne give away kommer fra søde  Sissel med bloggen lille hottentott. Hun havde en dejlig give away med hele 2 præmier. Den store var en masse lækkert retrostof, men den blev ikke min men det blev denne her skønne præmie fra Minimega.


Hele 5 stykker lækkert papir fra Minimega. Og mon ikke noget af det kommer ind i nogle sætte kasser jeg er igang med at lave.


Fint kort Sissel havde skrevet og er så glad for dette bloglandet og denne dejlige give away er komet til mig fra Oslo:-). Længe leve blogland:-).

Ja så er jeg her langt om længe igen. Nu skal jeg altså blive bedre til ast lave nogle indlæg. Må vist sætte mig nogle mål for hvor mange indlæg jeg skal lave om ugen, tror jeg. Et par stykker burde være realistisk. Så det er en aftale Trine, kom så....:-).

Har fået de sødeste påakeliljer af én af mine søde logesøstre. Kan ikke hækle (endnu) og må så heller ikke for ergoterapeuten pga af albue/skulder. Så fik lige sådan sagt, da vi var i Husflidsforeningen at jeg ønskede mig sådan nogle påskeliljer.... Og vupti et par dage senere bankede Merete på min dør med 5 påskeliljer, der med garanti holder de næste mange år. Er så glad for dem...:-). Og de pynter noget så flot i min græs-vase.... Se selv:
  

De er så flotte. Du er så god til at hækle Merete.

Her hod mig har der været fart på i påsken. En dejlig lille miniferie til Ebeltoft sammen med min mutti. Så hyggeligt det var og afslappende. Vi var på Fregatten Jylland og på glasmuseet. Og et smut i Grenå. Hold op de har mange genbrugsbikser dér. Og vi var sådan lige i dem allesammen...:-). Fandt ikke det helt vilde. Et enkelt pudebetræk, et hæklet ophæng (skal jeg bruge til en pose til min symaskinefod + ledning). Og købte en lille Bjørn Wiinblad-vase i en antik butik i Ebeltoft til 100,-. Det er vist bare hvad de koster, tror jeg... Men de er så fede, synes jeg..... (Har ikke lige fået taget billeder af det. Mit lille digitalkamera er sgu ikke lige det bedste. Det er konstant flad på batteriet. Ønsker mig bare penge til min fødselsdag i næste måned, så jeg måske kan få et spejlreflekskamera- digital.....).

Imorgen står dagen i krea-tegnet. Der skal jeg bare have styr på det meste af det jeg skal have med på min lille stand på Bøgeskov Børnebazar på søndag. Spændende om eg kan få noget solgt. Men har lavet nogle nederdele(sol), mobilospunge, uglepude, "dyr", toiletpung, lille kjole. Og så imorgen bliver der mere færdiggjort - forhåbentligt...:-). Dagen er ihvertfald sat af til det..
Har lige nogle flere nederdele, der mangler kantebånd og rib, en uglepude der skal lave, små kjoler og 3 sættekasser der skal klistres papir i...
Jow jow så der bliver nok at se til imorgen også...

God aften derude.

Kh Trine 

2 kommentarer:

 1. Hejsa. Tak for de fine ord. Det er en DIY jeg har fundet herinde i det fantastiske blogland, hos "En kreativ verden". Jeg er så glad for at du fik mig lokket mig herind. Der er bare SÅ mange super dejlige ideer. Glæder mig til flere indlæg fra din side. Knus Merete

  SvarSlet
 2. Hej søde Merete.
  Det var da bare så lidt med de rosende ord, dem fortjener du om nogen. Og du har altid gang i mange forskellige sager. Så du holder mig til ilden. Skønt... :-).
  Har nu 8 færdige nederdele og én der mangler hvis rib. Må lige ind i den stofbutik i Frede tirsdag efter arbejde. Og mon ikke et par stykker mere kan nåes imorgen sammen med alt det andet jeg også har planer om...
  Ja det blogland er bare så skønno. Og ja glæder mig også selv til flere indlæg.. Det skal der til...
  Klems Trine

  SvarSlet