lørdag den 10. marts 2012

Blogtræf

Ja bedre sent end aldrig med billeder fra blogtræffet d. 26.feb arrangeret af Pia og Pernille.


Her er et par billeder fra blogtræffet. Der var gang i snakke-, hækle- og strikketøjet og symaskinerne snurrede derudaf for fulde gardiner. Det var dejligt at være med, kendte ikke et øje IRL. Nu kender jeg nogle lidt mere og det er dejligt at kunne snakke med ligesindede udi det kreative. Jeg fik rigtig mange gode ideer og fifs på træffet og de skal inden længe prøves af.

Imorgen står den på arbejde fra morgenstunden (tidlig), så det kan blive overstået/færdig, så jeg kan komme igang med noget af det sjove. Og her er der nok at gå i gang med. En veninde og jeg har meldt os til Bøgeskov Børnebazar (bestyrelsen på min arejdsplads arrangerer en børnebazar). Så skal igang med lidt forskelligt som jeg skal forsøge at sælge på bazaren...:-)
Så den står på frugtposer, mobilospunge, "dyr", små kjoler, nederdele osv osv. Alt sammen bliver heller ikke imorgen, men bare lidt af det bliver syet og klippet.

Ugen er gået med så meget arbejde, så ekstra skønt at have fri fredag. Det kunne jeg godt vænne mig til.

Det har på mange måder været en hård uge. Min ældste veninde (læs: hende jeg har kendt længst tid - over 25 år) mistede sin mor i torsdag til kræften:-(.-(. Det er så trist så trist og gør så ondt. Hun fik først at vide i november at hun havde kræft, så det er bare gået så hurtigt. Tankerne sættes altid igang når e dødsfald rammer i nærheden af én. Og min venindes mor var ikke engang blevet 60 år. Og nu sidder de alene tilbage uden forældre, da hendes far også er død til den lortesygdom for 7½ år siden. Dødsfaldet får mig til at tænke rigtig meget på min egen far, der døde helt uventet d. 14.okt 2008. Det er som at blive revet over og ens base krakelerer. Dem der altid har været der for én er der ikke mere. Ens tryghed og ens familie er for altid ændret. Det bliver en utrolig hård dag på onsdag, hvor hun skal bisættes.

Håber og tror på at det bliver en smuk afsked med et rigtig sødt og godt menneske. Og jeg håber at jeg kan hjælpe min veninde tilbage efter dette kæmpe store tab. Som hun sagde den anden dag; det er ikke til at holde ud til, at vi nu er første led. Og nej sådan bør og skal det ikke være. Men sådan er det bare.
Hvil i fred Inge-Lise<3<3<3.

Kh Trine

1 kommentar:

  1. Hej Trine. Dejligt med opdatering på blogtræffet. Lyder rigtig hyggeligt og ser også sådan ud på billederne. Glæder mig til at høre mere om de fif du lærte - og måske at se alle de ting du skal lave til bazaren.
    Pyha med din venindes mor. Pas godt på veninden på onsdag.
    Kh. Liv

    SvarSlet