mandag den 29. juli 2013

Loppetur :-)

I lørdags gik turen sammen med min veninde Merete først et smut til Kolding... Havde set på FB at der ved Kolding Krømmermarked skulle være noget retro marked i et telt udenfor.. Men det var desværre aflyst.. Men indenfor i det sidste lokale - ja der stod der da lige nogle ting der kom med mig hjem og bo.. :-).


En lille Bjørn Wiinblad vase og en krydderibøtte fra Erik Kold.


Købte også 2 bøger, den ene til arbejde med en masse flag. Det er ofte børnene spørger til de forskellige flag, hvor de har været henne på ferie eller hvor familie og venner stammer fra...
Købte også en anden bog, men skal bruge den til én der læser med.. Så den kan I ikke få at se...


Bagefter kørte vi mod Middelfart igen og en ristet
hotdog i skygge ved det lille ishus...Uh det var godt.. Så var vi klar til en tur til Ejby (ca 15 km fra Middelfart mod Odense). Var lige et par dage i forvejen blevet gjort opmærksom på en lille retro butik der er startet op dér for et par måneder siden... Find Loppe de Luxe på FB..

Her er hvad jeg købte der:

Lidt flere Kold bøtter. Trip trap træsko :-).

The krukke fra Knapstrupserien Pernille. Har ledt efter én :-).


Og en lille kagetallerken fra Bjørn Wiinblad, så har jeg 3.. :-).
Dette var så hvad jeg fandt af lopper.. Drømmer om flere af de krydderibøtter, så sig endelig til hvis du lige står og skal af med med dine..... :-).

KH Trine

søndag den 21. juli 2013

ROBBIE W
(Billede fundet på google)Åh så er den endelig ved at være dér, dagen hvor jeg igen skal opleve Robbie Williams i Parken i København. Jeg skal afsted med 2 veninder. vi starter 2 af os fra Middelfart Station kl 5.59 - jo du læste rigtigt.... Hvad gør man ikke for at få orange billetter. Så der er nok én der meget snart skal i seng og op kl meget tidligt...

Vi lander i Kbh allerede kl 8... Intet har jo åbent der, så vi tager bussen ud til vores anden veninde, som også skal med og som vi skal overnatte hos.

Glæder mig bare MAX og der skal skråles... :-).

Og hygges, grines, spises og hygges og grines noget mere :-). Glæder mig tøser..

Ha det dejligt derude i det skønne danske sommervejr..


Kh Trine

søndag den 14. juli 2013

Skønne lopper...


Igår lørdag gik turen til Riberdyb i Kolding. Et bagagerumsmarked, jeg har set på markedskalenderen. Min mor og jeg kørte afsted. Det startede kl 10 og vi var der lige da det åbnede. Der var en del stande og faktisk ret mange mennesker allerede kl. 10... Gjorde nogle ret fede køb synes jeg selv.


Det bedste loppefund på dagen - en ret stor Bjørn Wiinblad krukke. Den er så fed og er allerede helt tosset med den. Og å til en halvtredser, da der er 2 bittesmå skår i den under bunden.. Det kan man ikke se, når den står. Billedet oppe til højre er ovenpå låget, så fint. Og det nederste billede er inden i låget. Nogen der kan hjælpe med hvad det monogram mon står for????

Næste loppefund er dette store stykke stof - Måler 1,35 x 3,50 og for en rund 20`er.... :-). Ved ikke helt hvad det skal bruges til endnu, men mon ikke jeg finder på noget...

Juniorsengesæt i det sødeste mønster til 40,-.
Og et fodbad til 40,-. Det er nu afprøvet de sidste 2 aftener. Ih det er bare dejligt.

3 fede gule Rosti dybe tallerkner for 30,-.


Ja det var så mine loppefund for weekenden i Kolding. dejligt sted, der må jeg da forbi en anden gang. Varer vist kun én måned eller sådan noget, så er der marked igen... :-).

Trine :-)