tirsdag den 19. marts 2013

Skal du med????

Du kan sagtens nå det endnu :-).

Kig ind Her for mere info.

Håber vi ses :-).

Kh Gitte og Trine

lørdag den 9. marts 2013

Kreaweekend d. 22. og 23. marts


Så er vi her igen - kom og vær med:-)

En fredag/lørdag i kreativitetens tegn - 
har du mon lyst til at være med?


fredag d. 22. marts. og lørdag d. 23. marts.


Fredag starter vi kl. 15 og til vi ikke gider mere....:-).

Lørdag er fra kl. 9.00 til kl. ca. 17.00

Kreaweekend i Fredericia d. 22. og 23. marts 2013
Vi er: Gitte og Trine og det er os der arrangerer disse dage:-). Vi glæder os helt vildt til at møde nye som gamle.

Man kan deltage begge dage, 1 dag, en halv dag eller blot kigge forbi nogle timer. Har du en god kreativ veninde eller et familiemedlem, der ikke blogger, så tag dem gerne med alligevel.
Der er et håndarbejdslokale (et par lånesymaskiner) og et billedkunstlokale til rådighed, du har derfor mulighed for at sy, strikke, filte, tegne, male, klippe/klistre - ja alt hvad du lyster.

Her er ingen undervisere, men helt sikkert en masse hjælpsomme hænder og inspiration.

Sted: Skansevejens skole, Indre Ringvej 171, 7000 Fredericia

Pris: 50 kr pr dag - så sørger vi for kaffe, the og boller. Der er mulighed for indkøb af yderligere forplejning meget tæt på skolen (pizzaria, Fakta).


Hvem vil bage kage? 

Så vores blodsukker ikke ryger helt i bund :-).


Tilmelding: læg en kommentar her på siden og/eller send en e-mail med navn, mobilnummer, evt. blog samt hvilke dag/dage du vil være med til gittebendixen@me.com eller tlevin@stofanet.dk.
Vi håber at en masse derude vil være med til at skabe nogle hyggelige dage sammen med os.


Masser af kreative hilsner fra Gitte og Trine


Sidste lapper - Byt en lap, strejke

Så er der billeder af de sidste lapper jeg har modtaget til mit tæppe : Projekt Byt en lap.

Og er faktisk også gået igang med at sy dem sammen. Det kommer der billeder af senere på ugen.




Øverst til venstre: ByNordgren
Øverst til højre : elegant elefant
Nederst til venstre: haandlavetkarma
Nederst til højre : dottie


Og så har jeg bare lige et lille hængeparti med nogle lapper jeg ikke har fået sendt afsted. Det BLIVER idag, det lover jeg :-).

Og nu til strejken..... Mindre krise coming up.

Har haft meget travlt i ugens løb med meget arbejde, møder osv og når jeg har været på arbejde har jeg været igang med at sy kostumer til vores lille cirkusforestilling. Jeg arbejder jo i en børnehave, på en stue hvor de kommende skolebørn går - skønt :-). Og vi skal fremføre en cirkusforestilling her lige om lidt, og deraf har jeg haft min symaskine med.
Og igår skulle den så med hjem og holde weekend, har én veninde på besøg og så står den på krea, hygge, grin osv. Men på vejen hjem havde jeg stillet symaskine foran forsædet på gulvet og ved en opbremsning så væltede den.... Og nu er det som om noget sidder skævt, da nålen og det hjul er enormt svært at dreje..... For helvede altså, har jeg bare overhovedet ikke tid til... Og har sgu heller ikke råd til en ny symaskine... Så må ned i byen om lidt, og se om de i den gamle syforretning stadig laver symaskiner... Åh please og så lidt hurtigt tak..

Skal nemlig have gjort nogle flere kostumer færdige, sy mit tæppe, og starte på nogle ting til Bøgeskov Børnebazar, hvor jeg har en stand her d.13. april...

Så jeg krydser mine små buttede fingre..

God lørdag.

Kh Trine


onsdag den 6. marts 2013

Flash dit rod



Flash dit rod!!!!!

Og jow jow Christina så kom indlægget om alt mit rod... :-). Og vil bare sige der er ikke ryddet op endnu, selvom det er en hel uge siden billederne er blevet taget....Nå men det bliver vel ryddet op på et eller andet tidspunkt af én eller anden - aka MIG..... :-).

Vi skrev lidt frem og tilbage om at her i blogland er der meget pænt og nydeligt og de rigtige ting og sager og ikke så meget rod... Og tror måske ikke at der hos alle er så poleret som det ser ud på billederne. Og ja det er en del af mig, at rode... :-) Er ikke god til at få smidt ud hjemme hos mig selv, men på arbejde der er det ikke noget problem..
Men de ting har heller ikke så stor betydning som mine egne ting. Og når der så bliver ryddet op, så tager det tid, for alt skal gennemgåes nøje - intet må gå til spilde, der er garanteret et eller andet jeg kan bruge på et eller andet tidspunkt... 
Nogen der kender til det?? :-).



Billeder fra mit bryggers øverst og krearum nederst. Sgu lidt svært at sidde og lave noget ved det skrivebord, sådan som det roder.. Så slæber jeg det jeg skal bruge med op i stuen og så roder det også dér... 



Mere krearum og rod og ufærdige projekter (som er mit speciale) :-).




Mere rod i krearum.


Og lidt om hvad der er kikset/specielt ved mig:

- kan faktisk godt li det tyske sprog.. Det er der vist ikke så mange der gør. har set meget tysk fjernsyn i min barndom. Har set mange das aktuelle sportstudie og bundesliga på sat 1. Og fulgte med i en tysk serie Unter Uns sammen med min far. (Den kører stadig har jeg set..).

- falder ofte i søvn på fifaen og bliver ofte drillet med det.

- kan godt lide farven gul. Min Punto går under navnet Det Gule Lyn. Har haft en gul cykel og en gul støvsuger.

- kan se det sjove i det meste og griner meget. Gennem en fortalt historie får jeg ligesom billeder på nethinden og det gør ofte historierne mere livagtige.

- Har en masse ideer og planer om hvad jeg skal have lavet. Jeg har mange ufærdige projekter. Her kan da nævnes en stol, en amagerhylder der lige mangler de sidste lag maling (og det var jo i sommerferien jeg påbegyndte det projekt). Tasker der ikke er færdige og en løber der mangler at blive færdiggjort. Det er vist noget jeg skal arbejdes med..

- Laver mange to-do lister... :-).

- Er så dårlig til at få vandet blomster, så har primært kaktusser og orkideer :-). Elsker blomster og har da købt nogle til mine krukker, men det er ikke liiiige blevet til noget endnu...


Nå så må du også lige til at flashe noget af dit rod. Er sikker på de der noget derude i blogland :-).

Kh Trine 

søndag den 3. marts 2013

Vunden give away :-)

Så har jeg vundet en give away. Jabadabaduuu :-).

Så skal der bages uglekage :-)

Give away´en er vundet hos Pilles univers




Og det indlæg med "Flash dit rod" kommer én af dagene... :-) Så bare rolig der er masser af det - rod.. Og det er ikke blevet ryddet op her i weekenden.

Kh Trine