fredag den 14. september 2012

Kreadage i Fredericia

Ja så gik der så lige en uge mere.. Og én uge siden Gitte holdt 2 kreadage. Fredag var vi ChristinaTina, Mette, Helle, Merete, Gitte og jeg.. 
Det var for mig en meget hektisk uge op til, så det lykkedes mig at glemme kameraet begge dage... Flot Trine:-). Nå det står på huskelisten til næste kreadage som er d. 9. og 10. november. I kan allerede melde Jer til.
Laver et indlæg inden længe.. Gitte tog nogle billeder fra om fredagen, se dem på hendes blog.

Er begyndt på et sykursus hos Mette sammen med Merete (min veninde). Vi har været der 2 gange og der er én gang mere tilbage i denne omgang. Jeg har fået lavet et godt grundmønster på en nederdel og igår blev den rettet til og har nu også fået klippet det denim jeg har købt. Så skal igang med at sy på den inden længe. Skulle gerne have lavet en del til den sidste gang om 14 dage.
Ih glæder mig, med pipingbånd, lommer foran, usynlig lynlås, linning... Jow jow det bliver spændende :-). Kommer billeder... :-).
Skulle gerne nå et stykke med den inden næste gang, da jeg også skal tegne et mønster af på Mettes fede ZIP-kjole, som jeg skal prøve at sy på et tidspunkt....

Nå nu må jeg pleje mig selv lidt. Har hostet og spruttet i 4 uger nu. Var ikke på job igår, tog afsted idag, for at køre hjem igen kl 9.30 og så lige et smut til lægen... Hun mente det var noget virusbetændelsestilstand, vidste ikke lige der var noget der hed det..... Hun kunne ikke udelukke en kold lungebetændelse... Men laboranten går åbenbart helt vildt tidligt hjem om fredagen, så ingen blodprøver med infektionstal til mig. Har fået noget penicillin for at jeg ikke skulle derned 2 gange i næste. Så håber det hjælper i en fart. Er så træt så træt, for bare ikke sovet ordentligt, når man hoster..

God weekend derude..

Kh Trine

lørdag den 1. september 2012

Kom nu glad alle mand - lille rettelse til dagene i november



En fredag/lørdag i kreativitetens tegn - 

har du mon lyst til at være med?

Dagene er som følger:


fredag d. 7. sept. og lørdag d. 8. sept.

&
fredag d. 9 . nov. og lørdag d. 10. nov.

Begge fredage er fra kl. 16.15 og til vi ikke gider mere....:-).
Begge lørdage er fra kl. 9.00 til kl. 17.00


Kreadage i Fredericia d. 7./8. september og d. 9./10. november.
Vi er: Gitte og Trine og det er os der arrangerer disse dage:-). Vi glæder os helt vildt til at møde nye som gamle.

Man kan deltage begge dage, 1 dag, en halv dag eller blot kigge forbi nogle timer. Har du en god kreativ veninde eller et familiemedlem, der ikke blogger, så tag dem gerne med alligevel.
Der er et håndarbejdslokale (et par lånesymaskiner) og et billedkunstlokale til rådighed, du har derfor mulighed for at sy, strikke, filte, tegne, male, klippe/klistre - ja alt hvad du lyster.

Her er ingen undervisere, men helt sikkert en masse hjælpsomme hænder og inspiration.

Sted: Skansevejens skole, Indre Ringvej 171, 7000 Fredericia

Pris: 50 kr pr dag - så sørger vi for kaffe, the og boller. Der er mulighed for indkøb af yderligere forplejning meget tæt på skolen (pizzaria, Fakta).

Tilmelding: læg en kommentar her på siden og/eller send en e-mail med navn, mobilnummer, evt. blog samt hvilke dag/dage du vil være med til gittebendixen@me.com eller tlevin@stofanet.dk.
Vi håber at en masse derude vil være med til at skabe nogle hyggelige dage sammen med os.

Masser af kreative hilsner fra Gitte og Trine

"For at indtryk skal give aftryk,
må de komme til udtryk."