onsdag den 21. december 2011

Så blev de færdige...

Nu kommer der endelig nogle billeder af nogle ting jeg har lavet. Har ikke gjort så meget i det pga en dårlig albue - tennisalbue (en arbejdsskade der skete for snart 2 år siden). Og der er lige faldet en dom hos Arbejdsskadestyrelsen og skaden er anerkendt som en arbejdsskade med 8 procents méngrad. Der er så også faldet en slet penge af for det, men ville sgu hellere have en ok arm uden smerter end en albue/arm der smerter; når jeg har klippet noget stof, støvsuger, bager og ikke mindst på mit arbejde med at hjælpe ungerne med knapper, lynlåse og flyverdragt-udvover-støvler bevægelsen....

Blev opereret i maj, har dog efterfølgende været sygemeldt igen i 4 uger, havde så mange smerter i den s.... albue. Så har fået 2 blokader, den første hjalp og fik den andeni går. Så håber bare at den også hjælper. Og ortopæden har sagt at ro, tid og tålmodighed er mine nye venner fremover. Puha det bliver hårdt, når man nu har mange ting man gerne vil lave... Håber så at det går over..

Nå men til det lidt mere positive.. Lidt kreativt har jeg da fået lavet.. Her kommer der et par billeder. Det er ting jeg også sælger, så skulle nogle være interesserede, så sig endelig til....:-).


Pung til mig selv, er vild med turkis...:-).


Et lille dyr har skiftet hjem til en lille pige, håber hun bliver glad for den.

Dette lille lilla "dyr" søger ny ejer...

En lille kjole er det også blevet til - til en kollegas fadder-barn. Har syet nogle stykker af dem efterhånden..

Bagsiden af kjolen med mit mærke på....:-)

Er også ved at være klar med mit nye krearum i kælderen. Det bliver så fantastisk. Det kan måske være lidt svært lige at se. På billederne mangler der lige et par fliser at blive lagt. De er nu på plads og mellem jul og nytår, skal jeg have vasket gulvet og begynde at flytte mit fjernlager derned. Noget der lyder bekendt for nogen andre????
Har købt et karlekammerskab billigt til 500,- dask og det sksl derind og stå. Der skal lige lave nogle nye hylder og så kommer alt mit stof derind og ligge. Bliver skønt ikke at skulle rode i alle mulige kasser efter det... Uh hvor jeg glæder mig. Har en gammel kommode der skal males og derned også. Og skal så have købt en bordplade, nogle billed hylder fra Ikea et par tæpper til under bordet og en smart stigereol jeg har set i Idémøbler og Ilva.


Rod rod og atter rod. Loftet er her næsten klar og væggene skal males.
Ja billedet skal vendes, men mon ikke jeg finder ud af det på et tidspunkt... Her mangler væggen også en gang maling. Og det gamle køkkenskab skal også males.


Så er gulvet meget snart klart i hele rummet. Fedt fedt fedt :-).

Det var alt for idag, jeg glæder mig så meget til det rum bliver færdigt, så den meget spændende indretningsdel kan gå igang. Tror da nok lige, at lidt af mine erstatningspenge skal bruges dernede. Så skal der også lige en elektriker indover, så der kan komme noget super lys over land..
Lad kreativiteten sætte igang...

God eftermiddag og aften derude i blogland.. Er stadig så glad for at jeg blev introduceret til dette fantastiske sted og man "møder" mange nye spændende mennesker, man ellers aldrig ville have mødt... Skønt :-).

Hilsen Trine

tirsdag den 20. december 2011

Endelig blev det min tur.... Juhuuuu:-)

Har efterhånden deltaget i en del give aways. Og nu har jeg så vundet en helt fantastisk én af slagsen... Jeg har deltaget hos Sara Marie og se hvad hun havde til mig:

Åh det er spændende, indeholdet af pakken sådan "live".


Altså en masse herlige knapper. Skønt..
Her er noget af det lækre stof...:-).Mere skønt stof og dette stykke er jeg helt vild med. Flot landskab:-).


Og mere skønt stof....:-).


Jeg er bare så glad for at være VINDER af denne give away. Der skal nok komme noget godt og sjovt ud af alle disse skønne skønne stoffer der var sponsoreret af Xo ein ding.
Det er fantastisk at kunne vinde så lækker en præmie, glæder mig til at få det lagt på plads i mit nye krearum i kælderen. Billeder skal der nok komme derfra.

God aften derude i blogland.

Klems Trine
torsdag den 15. december 2011

Pakkeleg - hvem vil være med?

Jeg har deltaget i en pakkeleg hos Karina og har modtaget nogle fine ting. Her er der billeder af de fine ting, tak til Karina.


De sødeste stjerner og en lille engel...

Perler, mønstertape, the og chokolade (det er spist...).

Den sødeste ugle.Nu mangler jeg nogle der vil deltage i pakkelegen. de første 2 der melder sig, får en pakke af mig og derefter sender I en pakke retur til mig. Og så fører du selv pakkelegen på din blog.

Håber nogle vil være med????

God aften derude...

søndag den 11. december 2011

Retrogaragen, Julemarked Horsens og Lübeck

Så er det da godt nok lige lige lidt tid siden jeg sidst har lavet et indlæg. Men her kommer der et og det bliver med en masse billeder.
Søndag d. 20. november havde Tina og jeg planlagt en rigtig god dag med nogle gode oplevelser og meget snak. Vihar kendt hinanden siden vi gik på HF og det er long time ago...:-). Jeg havde set at der skulle være julemarked i Horsens, så derfor var det vores destination. Havde dog på nogle andre blogs set billeder fra Retrogaragen i Brædstrup og derfor gik turen først mod Retrogaragen.

Hold da helt op et farveorgie. Det var da helt fantastisk og Ejeren Sune var rigtig sød og flink. Her kommer lige et par billeder derfra.

Lækkert retrosengetøj i lange baner...Mere lækkert retro stof. Hvordan mon man vender billedet rigtigt????
Tina kigger på lækre retroting...:-).

Men lidt fik vi købt og her efter følger billeder:-).

Skønt sengesæt og et helt ét af slagsen, for 35,-....:-).
Og så en fed juledug, i grøn, orange, lyserød og pink...
Total lækker SØHOLM kakao-krukke. Er tosset med den..:-).
Så gik vores tur videre til juelmarkedet i Horsens. Her var der rigtig mange fine ting og lidt blev der da også købt. Købte nogle gule stjerneøreringe hos Oh Deer Sister. Dem er jeg bare så glad for. Købte også noget retrostof sammen med Tina - uha det var billigt. 180,- for 40 stykker stof mindst 50 x 50 og en del af dem noget større... De ville bare gerne af med dem, så begge parter var meget glade:-).

De fine stjerneøreringe...

Vores fælles retro-kup....

Her er Tinas bunke...:-).

Og her er min stak, den skal nok blive brugt til noget sjovt.

Vi troede måske nok at markedet var noget større og dermed flere stande. Glad for at vi fandt noget der faldt i vores smag... Der var en god stemning i det lidt intime rum og fik lige snakket med Jane, som jeg var på sykreaweekend sammen med i september. Hyggeligt...:-).

Har også været til julemarked i Lübeck sammen med mine 2 logesøstre, Bente og Merete. Vi er 3 tøser der er i en loge, der lyder navnet: "De eneste 3". Den blev dannet for 6 år siden, da jeg fik et andet arbejde. Vi er nemlig tidligere kollegaer i den gamle institution jeg arbejdede i. Vi mødes hver 3. måned på skift hos hinanden. Og så bliver der hygget, spist, snakket, grinet, spist, grinet, snakket og fik jeg sagt spist...:-).
Vi indbetaler hver gang vi mødes penge til en lille kasse og for nogle af de penge bestemte vi, at vi ville på juletur til Lübeck.

Her er mine kære og helt uundværlige logesøstre Merete og Bente:-).

Boder i lange baner...

Uhm - varm kakao til os og senere Glühwein...:-).
Elsker bare tårne....
Og lige et mere.... Og det var så højt:-).

Det var en super dejlig tur sammen med de dejligste logesøstre man kan tænke sig...

Nå nu går turen lige et lille smut til Tyskland.

God dag til Jer :-).

Hilsen Trine