lørdag den 19. november 2011

Tur til Retro Garagen og Julemarked i Horsens

Åh har glædet mig til denne dag i lang tid, ja lige siden vi aftalte det. Min gamle veninde (tilbage fra HF-tiden) og jeg skal på tur i dag i det gule lyn.... (Min gule Punto:-)).
Vores tur går først til Retro Garagen i Brædstrup. Har set billeder derfra hos andre her i blogland. Og det ser godt ud. Glæder mig til besøget og få set på noget stof og forhåbentligt også købt noget..:-).

Bagefter går turen til Horsens til Julemarked på Torvet 6. Det bliver rigtig spændene at se hvordan der er pyntet, hvad boderne byder på og om der ikke er en god idé eller ti der skal prøves af derhjemme..:-).

Jeg tager billeder og lægger dem ind senere. Har store forventninger til turen og selvskabet. Det er nemlig alt for længe siden Tina og jeg har været sammen og snakke om alt. Hele verdenssituationen bliver lige vendt og drejet.

Husk har stadig gang i en pakkeleg. Kom frisk og vær med:-).

God søndag derude.

Klems Trine

lørdag den 12. november 2011

Pakkeleg

Jeg har som mange andre i blog land deltaget i en pakkeleg hos cskreativ Og dette er den super fine og dejlige pakke jeg fik..
Den inden holder som ses på billede 1 stykke traktorslange, 1 stk sytråd (ceriserød), bånd, knapper, 1 par knapøreringe og et knyttet armbånd.
Er så glad for det, og skal have købt nøgle piercingstænger, så jeg kan lave nogle nye ringe...

Pakken til dig er jeg igang med, satser på at sende den i næste uge til dig, så må vi se hvad du synes om den..............:-).


Så skal legen så forsætte. Håber der er nogen der vil være med???
De to første der melder sig her, får en gave tilsendt af mig og de sender en retur til mig.
De forsætte så legen på deres egen blog.
 
 
God dag - hilsen Trine

onsdag den 9. november 2011

Åh for faen altså....

Jeg vil så gerne dele nogle fede pakker jeg har fået fra cskreativ og sende pakkelegen videre, men teknik altså. Jeg fatter simpelthen ikke hvordan jeg skal gøre det. Har prøvet at kigge på Mias "Hjælp en ny blogger", men jeg fatter stadig ingen ting. Så er meget tæt på at opgive... Tror lige at noget frisk luft og imorgen så er der forhåbentligt en hel masse der bare virker....
Jeg gemmer og kopierer og tror så jeg kan sætte det ind her under indlæg, men det er så ikke sådan det skal gøres..
Hjælp......
Og Christina jeg er startet på noget til dig og tak for det du sendte til mig.... Blev rigtig glad og overrasket.

Håbe der er nogen der kan hjælpe mig.....

fredag den 4. november 2011

Så er det weekend:-).

Så kommer der lige et lille indlæg fra mig. Må jo se om jeg kan komme lidt igang på min blog... Så mit mål er da at der kommer et par indlæg eller 3 om ugen. Men vi må se. Intentioner er der ihvertfald.
Jeg følger med på mange blogs og hold da op, hvor er der mange fantastiske, skønne, initiativtagende og meget inspirerende kvinder ude i dette fantastiske blogland...:-).

Jeg vil forsøge at komme lidt igang med noget kreativt. Men er lige pt. sygemeldt med min dårlige albue, blev opereret for en tennisalbue i maj og det vil ikke som jeg vil... :-(. Så ar nu fået 2 blokader i albuen igår og så hjælper det forhåbentligt. Han sagde at albuen nok skal komme til at funke igen. Men det kræver ro, tid og tålmodighed - så det må jo så være mine nye venner. Og så må jeg se hvornår jeg er på job igen hos de dejlige unger, kollegaer og forældre.

Det positive er at jeg gerne må lave noget, men tænke over hvordan jeg løfter og bærer ting og sager, sådan som jeg hele tiden har gjort... Og ja ro, tid og tålmodighed.....

Og så deltager jeg i hele 2 pakkelege, så inden længe kommer der et indlæg her, så måske der er nogle der vil detage... Det kommer der noget om på et senere tidspunkt.. :-).

God weekend.

 Trine